Добре дошли, Гост
Username: Парола: Запомни ме
  • Страница:
  • 1

ТЕМА: Забавен багаж

Забавен багаж 25 Ян 2018 15:44 #23

На наш клиент пътуващ до Мелбърн не пристига багажа му. В такива случаи авиокомпанията реимбурсира разходите свързани с закупуване на принадлежности от първа необходимост при представяне на фискален бон. До 21 дена след пристигането на полета багажът се счита за забавен. След този срок се счита за загубен.

Please Вход to join the conversation.

Last Edit: от Admin.
  • Страница:
  • 1
Time to create page: 0.140 seconds

Ако се нуждаете от съдействие

*

Ако се нуждаете от съдействие свързано с транспорт, хотелско настаняване, трансфер, застраховка или по друга причина свързана с пътуването Ви ние сме на Ваше разположение.

 

За въпроси? 

24/7 +359 88 8541740 
Офис: +359 2 9818100/01 
Понеделник-Петък: 9AM to 7PM

 

За съдействие?

Имате нужда от съдействие или допълнителна информация, пишете ни на info@mttbg.com 

 

 

Skype

Оперативно можете да се свържете с нас в Skype - МТТ INTERNATIONAL 01.

 

Настоящият сайт е предназначен за предоставяне на предварителна информация на директни клиенти и туристически агенции с цел ориентирането им на авиационния и туристическия пазар. Всяка информация в сайта може да бъде актуализирана във всеки момент, както от авиокомпания, хотел или туроператор, така и от „МТТ Интернешънъл”. Фирмата не носи отговорност за каквито и да е загуби или пропуснати ползи от факта, че информацията в сайта не отговаря на действителната. Гаранцията за достоверност на информацията е директната връзка на клиента с офиса на "МТТ Интернешънъл", където информацията да бъде потвърдена.