БЛОГ

Регистрация за полет

Регистрацията Ви за полета минава през два основни етапа. На първо място се проверява вашата резервация и билет и ви се издава бордна карта, а след това се обработва багажа който предоставяте за транспорт, както този в товарния отсек на самолета, така и ръчния, който е с вас в пътническата кабина.

БАРЦЕЛОНА

Барселона е столица на автономната област Каталония и вторият по големина град в Испания.
Първите сведения за населението на Барселона датират от Новокаменната ера, но самият град е основан като колония през І в. пр. Хр. от римляните, които нарекли колонията „Барчино”

РИМ

Рим е столицата на Италия и област Лацио. Разположен е на реките Тибър и Аниене. Бил е столица на Римската империя, най-могъщата, голяма и най-дълго просъществувалата империя в класическата западна цивилизация. Ватиканът, анклав в Рим, е суверенна държава, седалище на Римската

МАДРИД

Мадрѝд е столицата на Испания. Населението на града е близо 3 200 000 души. По население в границите на града, Мадрид се нарежда на трето място в Европейския съюз след Лондон и Берлин

ПАРИЖ

Париж (Paris) възбужда всички сетива, настояващ да бъде видян, чут, докоснат, усетен на вкус и мирис. От романтичната Сена до просторните многоцветни пейзажи и изтънченото поведение на местните, Париж е същината на всичко френско. Вгледайте се в булевардите, обсипани с внушителни паметници, велики произведения на

Защо са евтини "евтините" авиокомпании

Динамиката в авиационния транспорт през последните години е забележителна. Пътникопотокът непрекъснато расте, цените на самолетните билети постоянно падат, въпреки сравнително високата цена на авиогоривото. Защо това се случва сега, защо не можеше да се случи по-рано?

Полетът ви закъснява или е отменен... Какво трябва да знаете?

Полетът ви закъснява или е отменен... Какво трябва да знаете?

Неприятност като закъснение или отмяна на полет, повреда или загуба на багажа ви може да се случи на всеки. Не всеки пътник обаче знае как да процедира в подобни ситуации към кого да се обърне и на какво да разчита. Ще предоставим на вашето внимание отговорите на някои от по-важните въпроси, които могат да възникнат пред вас в подобни ситуации.

Сигурността в авиацията е задължение на всеки

Сигурността в авиацията е задължение на всеки

Сигурността е задължение на всеки и на пътника и на обслужващия го персонал.

Полаганите усилията за осигуряването на сигурност и безопасност на авиационния транспорт постоянно се усъвършенстват. Днес с навлизането на нискобюджетните

Пътувайте самостоятелно без проблеми

Пътувайте самостоятелно без проблеми

Няколко съвета за това как и сами можете да организирате отпуската си.

След няколко пътувания all inclussiv до Турция или Тунис при наличните вече нискобюджетни авиокомпании, човек рано или късно се замисля за самостоятелно пътуване.

Информация

Всички фотографии в сайта са с демонстрационна цел QuickStart pack.

Also, all the demo images are collected from Unsplash. If you want to use those, you may need to provide necessary credits. Please visit Unsplash for details.

Services